Przed turniejem pytałem na forum, czy ktoś weźmie kamerkę. Było coś nagrywane? Wśród graczy na pewno znajdą się osoby, które z przyjemnością by zmontowały jakiś krótki filmik z imprezy, byłaby to świetna pamiątka dla całej naszej społeczności
Grałem dość tradycyjnie co do turniejów- Stalową Falangą. Oto rozpiski:
Steel Phalanx──────────────────────────────────────────────────
GROUP 1
9
PHOENIX Heavy Rocket Launcher, Nanopulser, Smoke Grenades / Heavy Pistol, DA CCW. (2 | 40)
MACHAON Lieutenant Combi Rifle, Nanopulser, Eclipse Grenades / Pistol, DA CCW. (0.5 | 38)
MYRMIDON Chain Rifle, Nanopulser, Smoke Grenades / Pistol, AP CCW. (0 | 16)
SCYLLA Hacker (Killer Hacking Device UPGRADE: Maestro) Boarding Shotgun, Nanopulser + 2 Devabots Charybdis / Pistol, E/M CC Weapon. (0.5 | 34)
DEVABOT CARIBDIS Heavy Flamethrower / Electric Pulse. (7)
EKDROMOS Hacker (Assault Hacking Device) Chain Rifle, Nanopulser / Pistol, DA CCW. (0.5 | 26)
PROBOT (Minesweeper, Repeater) Electric Pulse. (0 | 8)
NETROD Electric Pulse. (0 | 4)
NETROD Electric Pulse. (0 | 4)GROUP 2
6
THRASYMEDES (Fireteam: Enomotarchos) Submachine gun, Light Rocket Launcher, Nanopulser, Flash Grenades / Pistol, Shock CCW. (0.5 | 30)
THORAKITES Paramedic (Medikit, 360º Visor) Submachine gun, Chain Rifle / Pistol, Knife. (0 | 14)
THORAKITES (Forward Observer, 360º Visor) Submachine gun, Chain Rifle / Pistol, Knife. (0 | 13)
THORAKITES (Forward Observer, 360º Visor) Submachine gun, Chain Rifle / Pistol, Knife. (0 | 13)
CHANDRA Spec-Ops (12 XP) (Engineer, Chain of Command, Hacking Device) Combi Rifle, Nanopulser / Pistol, Knife. (0 | 14)
YUDBOT Electric Pulse. (0 | 3)
ZAYIN Rebot HMG / Electric Pulse. (1 | 26)5 SWC | 299 Points
Open in Infinity Army
Steel Phalanx──────────────────────────────────────────────────
GROUP 1
9
PHOENIX Heavy Rocket Launcher, Nanopulser, Smoke Grenades / Heavy Pistol, DA CCW. (2 | 40)
MACHAON Lieutenant Combi Rifle, Nanopulser, Eclipse Grenades / Pistol, DA CCW. (0.5 | 38)
EKDROMOS Chain Rifle, Nanopulser / Pistol, DA CCW. (0 | 20)
EKDROMOS Boarding Shotgun, Nanopulser / Pistol, DA CCW. (0 | 28)
PROBOT (Minesweeper, Repeater) Electric Pulse. (0 | 8)
NETROD Electric Pulse. (0 | 4)
NETROD Electric Pulse. (0 | 4)GROUP 2
6
1
THRASYMEDES (Fireteam: Enomotarchos) Submachine gun, Light Rocket Launcher, Nanopulser, Flash Grenades / Pistol, Shock CCW. (0.5 | 30)
THORAKITES HMG, Nanopulser / Pistol, Knife. (1.5 | 22)
THORAKITES Paramedic (Medikit, 360º Visor) Submachine gun, Chain Rifle / Pistol, Knife. (0 | 14)
CHANDRA Spec-Ops (12 XP) (Engineer, Chain of Command, Hacking Device) Combi Rifle, Nanopulser / Pistol, Knife. (0 | 14)
YUDBOT Electric Pulse. (0 | 3)
ZAYIN Rebot HMG / Electric Pulse. (1 | 26)
WARCOR (Sixth Sense L1) Flash Pulse / Stun Pistol, Knife. (0 | 3)5.5 SWC | 299 Points
Open in Infinity Army
Cały czas zmieniam rozpiski i grywam czymś innym, tu ogromny wpływ na listy miały zmiany związane z wyjściem HSN3. Ostatecznie miałem wielką frajdę z gier. Wszystkie sztuczki wykorzystane, filmowe akcje, pasja, gniew, porywczość (dwa razy zapomniałem wystawić Warcora
Pierwsza gra- zaczynałem szturm na Merovingię Audriusa, użyłem rozpiski nr 1. W drugiej broniłem się przed Tohaa Vertora listą nr 2. Trzecia gra i moja pierwsza tura przeciwko ogólnym Nomadom i Karolisowi, lista nr 1. Następnego dnia byłem drugim graczem, naprzeciw ogólni Nomadzi Ysgarrana, grałem rozpiską nr 2. I ostatnia, finałowa gra. Michał zaczynał z Japonią, ja broniłem się listą nr 1.
Może to zabrzmieć nieco patetycznie, ale każda gra mnie czegoś nauczyła. Miałem wymagających, doświadczonych i mocnych przeciwników, którym dziękuję za bitwy.
Ponownie dziękuję wszystkim za uczestnictwo i świetną atmosferę, fajni z was ludzie!

).

2
3272 pkt. 101 modeli
387 pkt. 17 modeli
55 pkt. 2 modele

bądź ISS