W związku z nieobecnością większości najlepszych graczy tego sezonu sporo się poprzesuwało z przodu ligi.
Zresztą, zobaczcie sami:

Tym samym GRATULACJE dla KReola!
Mimo nieobecności udało Ci się obronić pierwsze miejsce!
Tymczasem ja się seriożnie zdziwiłem, bo moi DRuzowie w końcu zagrali ze szczęściem i przytupem i podskoczyłem bardzo. Aż mi głupio, bo z perspektywy sezonu miałem średnie wyniki, liczyłem na pierwszą piątkę czy 4 miejsce, a tu takie zdziwienie.
Zapewne byłoby inaczej, gdyby skład finału był inny.
Bracia R. między sobą rozparcelowali miejsca 3 i 4, różniąc się tylko ilością punktów za podium. Wysokie miejsce utrzymał Perzan, natomiast wysoko wskoczył też Wicher.
I tak się kończy 11 sezon Ligi.

Jeszcze w kwestii nagród:
1. KReol 110zł w sklepie
2. KR_vo 90zł w sklepie
3. Kashper 70zł
4. Strangejour 60
5. Perzan 50
6. Wicher 40
7 i dalsze miejsca - Zielarz, Patryk, Narrander, Ghost, Jezus, Suchy, HanSolo, Ruczyn, EdelUr, Wojciech - po 35zł
aż 16 osób dostaje nagrody i dyplomy
Dzięki wszystkim za grę na turniejach, wybaczcie wtopy mniejsze i większe, nie zawsze łatwo jest ogarniać to całe Infinity - i Was jeszcze do tego

Teraz zapraszam na Mistrzostwa PomoRza
Kolejny sezon ligowy zaczniemy zapewne w sierpniu.
PozdRawiam
3272 pkt. 101 modeli
387 pkt. 17 modeli
55 pkt. 2 modele
pociesza mnie myśl, że utrzymałem pewną przewagę nad Zielarzem i jego ISS zaś Patryk o kilka punktów przeskoczył poniekąd reprezentującego YJ Prezesa więc wyobrażam sobie, że na naszym małym wycinku frontu powtórzyły/potwierdziły się wydarzenia z Uprising