Turniej ITS 300 PKT Czechowice-Dziedzice 12.09.2015
Data: 12.09.2015
Godzina: 10:00
Miejsce: Czechowice-Dziedzice(Miejscowość zaraz obok Bielska) ul.Legionów 83 CH Stara Kablownia/klub Chacharnia ( https://www.google.pl/…/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x6ef8f… ) można wysiąść w Czechowicach na dworcu z pociągu z Katowic.
Wpisowe: 10zł
Format: 300 pkt ( 6 SWC ) ze SpecOpsem, dozwolone dwie listy.
Turniej: Gramy 3 rundy w systemie szwajcarskim. Czas na rundę to 120min. Przy pierwszej rundzie będziemy się starać parować graczy tak, by mieli oni okazję zagrać z osobami z innego ośrodka. Istnieje możliwość rzucenia wyzwania innemu graczowi w pierwszej rundzie. Warunkiem rozegrania takiej potyczki jest zgoda przeciwnika.
Punktowanie według standardowych zasad ITS i nastepujacych scenariuszy turniejowych:
Sieze the Antennas
Frontline
Highly Classified
Prosimy o zabranie wszystkich potrzebnych akcesoriów, miarek, wzorników oraz kości. Proxy są dozwolone w rozsadnych granicach jak np. Brak WYSIWYGu w obrębie tego samego typu jednostki ( model trzyma inną broń niż ta, którą mamy w rozpisce). Początkujący gracze mogą sobie pozwolić na jeden, dwa proxy z powodu braku odpowiednich modeli o ile odpowiadają one sylwetce prawdziwego modelu i przeciwnik nie ma nic przeciwko
Emotikon smile
wszelkie wątpliwości można konsultować z sędzią.
Zapraszamy serdecznie.

i pomyślałem o tym co napisałem
Włączyłem, żeby poprawić. Nie zdążyłem