Ładnie poszło zresztą KReolowi, no i Ghostowi i Jezusowi też
Oto i wyniki oficjalne:
1 0-Ghost-0 P5962 9TP (w tym 1 z malowania) 26 OP 425VP
2 KreoL G9414 7 (w tym 1 z malowania) 19 492
3 jesus Z8237 6 (w tym 1 z malowania) 13 253
4 Bananovitch I5149 5 (w tym 1 z malowania) 17 224
5 kedzior_vo Z3427 4 18 302
6 Hansolo J7140 4 (w tym 1 z malowania) 8 134
7 Wojciech J E4593 2 9 186
8 EdelUr D9816 1 - za malowanie 7 145
Cóż rzec - z mojej perspektywy turniej wyglądał TAK.
Remis trudno wyciągnięty z Bananem, porażka z Ghostem, i w końcu wyszarpałem wygraną z Hansem. Kilka nowych jednostek przetestowałem, kilka rzeczy wyszło fajnie, jak pierwszy raz używany Killer Hacking Device czy ubicie znów Jotma, ale ogólnie trudne gry dziś miałem i ciężko było zbierać punkty. Dzięki przeciwnikom za te wymagające starcia
Najbardziej mnie boli gra z Maćkiem, bo przegrałem WiPa na zaczynanie z PanOcką o WiP 12, nie zdałem impersonacji Djabelem na 15 i wszystko szło ciężko. Od razu w pierwszej turze Lasqa przegrała Face to Face trafiając na 15 przeciw REMowi z Shotgunem trafiającemu dwiema kośćmi na 6.
Ale i tak najgorsza była akcja z drugiej tury gry z Ghostem, gdzie już miałem zdrowo przerąbane (2 rozkazy regularne i irregular mi zostały), ale wykoncypowałem, jak ubić dowódcę - Bolta schowanego na wieży. A to było za 2OP. Bashia Bazouk, która w pierwszej turze zdjęła 2 REMy, wykorzystując wszystkie rozkazy wspięła się na budynek, samobójczo wystawiła na Totkę HMG i REMkę z Miską, ale przycelowała we wrogiego szefa. Ja 3 kości z SMG na 14, surprise shot itp...
No i zremisowaliśmy, bo rzuciłem 1, 7 i 17, a Bolt też 7. Nawet to nie wyszło
Ale nie ma co przeżywać.
Trzeba domalować kilka figurek i następnym razem nie tracić miejsca przez brak malowania. Dziś oddałem w ten sposób miejsce Bananowi, ostatnio Narranderowi.
No i trzeba rzucać lepiej.
Proste
TUTAJ focie.
Dzięki wszystkim za przybycie i do następnego w maju - jeszcze nie wiem, kiedy dokładnie, ale wiem, że będzie fajnie
No i możecie już głosować nad formatem - najlepiej w temacie ligowym, gdzie zaraz będzie aktualny ranking.
PozdRawiam

)