• Blog
  • Board index
  • FAQ
  • Register
  • Login
Board indexRegional ForumsEuropePolandTurnieje oraz granie zorganizowane
  • Search
  • Print view

[Chełmża] Drużynowe Mistrzostwa Polski, 21-22.10.2017

Tournaments and Organized Play

Moderators: Alkasyn, SamboR, Mroczyslaw

Post a reply
207 posts • Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Re: [Chełmża] Drużynowe Mistrzostwa Polski, 21-22.10.2017

by Varred » October 1st, 2017, 7:45 pm

Pająk. W temacie Looting and Sabotaging, to odpowiedź na twoje pytania jest albo w its albo w którymś FAQ albo na wiki.

Hit w AC2 to normalny hit w CC więc wszystkie bonusy działają. Można tylko bić w CC więc profil D-Charges tylko CC bez zdalnego odpalania. Nie dam Ci teraz linku bo siedzę w pociagu ale gdzieś to jest bo czytałem. Też byłem ciekaw.

EDIT : Już wiem gdzie. Na oficjalnym forum. Temat 'ITS RULES QUESTIONS (0 Unanswered)

Linku dalej nie wkleje bo telefon robi ze mnie idiote i nie współpracuje.
Varred

Has liked: 13 times
Been liked: 27 times
  • Website

by Pająk » October 1st, 2017, 8:12 pm

właśnie problem w tym, że odpowiedzi nie ma ani w ITS, ani w FAQ, ani na wiki.

właśnie chodzi o to, że wyszła w tym tygodniu nieścisłość w wordingu hiszpańskim i angielskim.

a odpowiedź na oficjalnym forum mnie nie interesuje, było już tak, że pisali tam jedno, a dzień później publikowali FAQ z inną odpowiedzią.

Z resztą zależy mi na odpowiedzi od organizatorów, oni niech zadecydują jak chcą te kwestie rozstrzygać. Jeśli podeprą się zapisem na forum, to spoko, jeśli inną interpretacją, to też spoko, bo trzymając się w pełni zasad w AC2 imho nie możesz używać martiali, berserka etc. (warunki skorzystania z zasad specjalnych w CC) ale ja tutaj nie chcę dyskusji o zasadach, tylko zajęcia stanowiska przez orgów. Nie muszą nawet tłumaczyć dlaczego podjęli taką, a nie inną decyzję, tylko wolałbym, żeby to było ustalone przed turniejem, by nie było kminienia tego w trakcie turnieju... lub kłótni o to...

Ten ITS pisany był na kolanie jest sporo nieścisłości zasadowych oraz w tłumaczeniach, których wciąż nie poprawili i cholera wie kiedy poprawią...
:pano: 3272 pkt. 101 modeli
:merc: 387 pkt. 17 modeli
:aleph: 55 pkt. 2 modele
Pająk

Has liked: 78 times
Been liked: 53 times

by Maniac » October 1st, 2017, 8:43 pm

Pająk zadał słuszne pytanie, Vared nie umie w czytanie. Uwierz mi, naprawdę są problemy z tą misją jak się wczytasz (żeby tylko) i nie zostało na to odpowiedziane do tej pory nigdzie :)
Oficjalne stanowisko DMP się przyda, bo przez te jajca sam stoję z rozpiskami trochę i wciąż dryfuję między armiami nie mogąc się zdecydować przez to (a fajnie by było jeszcze zdążyć to przetestować/pomalować) ;)
Maniac

Has liked: 34 times
Been liked: 46 times

by Narrator » October 1st, 2017, 8:48 pm

Ano jest problem z tym AC2. U nas po rozmowie z Mruczysławem stwierdziliśmy, że tylko można użyć D-chargey w CC mode z -3 do trafienia, ale sam wtedy mówiłem, że wording jest rozjechany, a to tylko mniejsze zło jest :D. Ciekawi mnie również stanowisko w sprawie koordynacji lekarzy bez botów.

Fajnie w sumie, że pytanie jest o to teraz, a nie w 2giej rundzie Looting and Sabotaging :D
Narrator

Has liked: 147 times
Been liked: 76 times

by Varred » October 2nd, 2017, 1:35 am

Maniac. Powiedz mi w którym miejscu nie umiem w czytanie o czemu się tak spinasz?

Pająk zadał pytanie. Uznałem że znam najbardziej aktualna odpowiedź na to pytanie więc zabrałem głos. Nie mogłem wiedzieć że takie a nie inne jest jego bądź kogokolwiek innego nastawienie do wyjaśnien z forum.

Jak na moje, to nawet jeśli w FAQ miałoby być coś innego to chwilowo mamy dostępne tylko to sprostowanie zasad. A w nim:
14. LOOTING AND SABOTAGING: The Is it allowed to use CC special skills against the AC2? ANSWERED Yep. why not?

12: LOOTING & SABOTAGING: As written, D-Charges cannot be used against the AC2 because they lack Anti-Material trait in CC mode. Is this intended? ANSWERED D-Charges may be used against the AC2

LOOTING & SABOTAGING Can you affect the AC2 by placing and detonating D-Charges or do you have to use CC Mode? ANSWERED You have to use the CC Mode. The AC2 can only be damaged by CC Attacks with CC Weapons.

Więc tak. To jest najbardziej aktualna reakcja na pytania w sprawie L&S. Uważam że dopóki nie wyjdzie FAQ to tak powinno być to grane wszędzie. Inaczej stworzymy wiele różnych wersji w różnych miejscach gdzie orgami są różni ludzie.

Chcialem pomoc ale ogólnie to ja przecież nie umiem w czytanie więc pewnie chuja też tam wiem o innych rzeczach

Cheers
Varred

Has liked: 13 times
Been liked: 27 times
  • Website

by Maniac » October 2nd, 2017, 8:54 am

Varred wrote:Maniac. Powiedz mi w którym miejscu nie umiem w czytanie o czemu się tak spinasz?

Ja się nie spinam. Zobaczyłem Twoją wypowiedź, stwierdziłem po prostu fakt, co trochę potwierdzasz dalszym postem - na prośbę o sprecyzowanie jak to używamy wrzuciłeś post, w którym w moim odczuciu niezbyt ogarnięty Warcor przekleja niezbyt ogarniętą/lakoniczną odpowiedź gościa, który nie jest w żaden sposób powiązany z CB. To nie jest wiążąca, ani oficjalna odpowiedź, tylko zwykłe "internet powiedział, że" ;)

Skąd te problemy? Chociażby stąd, że scenariusz w aktualnej formie pozwala na używanie CC Attacks, a nie CC Skills na Scenery items, czego normalnie nie można robić, bo do wykonania CC Attacku "The user must be in base to base contact with an enemy."
Fajnie, CC Attack można wykonać, ale użycie Martial Arts jest już problematyczne, bo:
"Either in an Active or Reactive Turn, a trooper must reach or be in base to base contact with an enemy in order to be able to use this Special Skill."
Owszem mi wydaje się to logiczne, że można, Tobie wydaje się logiczne, że można, pani w kiosku też się wyda logiczne jak jej nakreslimy o co biega. Ale nie możemy polegać na "wydaje się" tylko na konkretnych zasadach - bo inaczej ludzie sami zaczynają tworzyć dziwne rzeczy i potem przyjeżdża koleś np. ze Szwecji na turniej i jest zaskoczony, że "my w Polsce tak gramy". Trzeba było mu pokazać zasady dokładnie i wyszło, że po raz pierwszy je zrozumiał w 100% :)

Te nieszczęsne Martial Artsy to kropla w morzu jeśli chodzi o rozwalanie tego itemu, uwierz mi.
Bajer polega na tym, że mamy akurat kontakt z ludźmi z CB i się okazało, że w wersji Hiszpańskiej jest znowu OK (odnosi się do CC Skilli ten zapis) i był wielki facepalm. Dlatego chcemy to uściślić - jak gramy, bo do tego czasu może nie wyjść FAQ i będzie kłopot.

I się nie fochuj, że "bo ja nic nie wiem" tylko - przeczytaj następnym razem bez spinania się i obrażania, jakbyśmy Ci przyłożyli w jakieś egocentryczne klejnoty, tylko usiądź z piwkiem i przeanalizuj na luzie. Z góry dzięki ;)
Maniac

by Mroczyslaw » October 2nd, 2017, 9:58 am

I klasycznie pytanie o drzwi, bo jak wiemy sa dwie szkoly.

Czy stojac przy drzwiach moge je otworzyc i przez nie przejsc w jednym rozkazie, jako ze wszystko dzieje sie na koncu rozkazu? Wiaze sie to tez z obrywaniem z ARO gdy otworze drzwi, a przeciwnik byl za nimi?

Czy stojac przed drzwiami musze je otworzyc, a drugi short przepada? I otwierane drzwi nie generuja ARO przeciwnika?

IMO wersja pierwsza jest blizsza reszcie mechaniki Infirifi.
Sprawa potrafi byc drazliwa, gdy gracz A np robil swoja ture uzywajac jednej interpretacji, zas gracz B w swojej zaczyna grac wedle drugiej i zaczyna sie spina;D
'Look at you, hacker: a pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine? '

Warcor Poznania - w kwestii gier/wprowadzenia do systemu/spotkań klubowych zapraszam na PW!:D

Wszechwarcor Ziem Polskich
Mroczyslaw

Has liked: 253 times
Been liked: 119 times

by KędzioR_vo » October 2nd, 2017, 11:20 am

Maniac wrote:
Varred wrote:Maniac. Powiedz mi w którym miejscu nie umiem w czytanie o czemu się tak spinasz?

Ja się nie spinam. Zobaczyłem Twoją wypowiedź, stwierdziłem po prostu fakt, co trochę potwierdzasz dalszym postem - na prośbę o sprecyzowanie jak to używamy wrzuciłeś post, w którym w moim odczuciu niezbyt ogarnięty Warcor przekleja niezbyt ogarniętą/lakoniczną odpowiedź gościa, który nie jest w żaden sposób powiązany z CB. To nie jest wiążąca, ani oficjalna odpowiedź, tylko zwykłe "internet powiedział, że" ;)

Ale Maniac zdajesz sobie sprawę, że HellLois, który "FAQuje" scenariusze ITS, to jest gość z CB? ;)

Wiem, że angielskie zasady nieco się rozjechały z hiszpańskimi, też jestem ciekaw ostatecznej wersji, ale na dzień dzisiejszy temat z oficjalnego forum (o TEN) jest wg mnie (i z założenia chłopców z CB też) oficjalnym podejściem do ITSów.
I nie widzę powodów, byśmy inaczej u nas grali.

PozdRawiam
I hunt.
You run.

WarCor w Trójmieście - kontaktuj się w kwestii gier i nauki zasad.
KędzioR_vo

Has liked: 168 times
Been liked: 232 times

by Maniac » October 2nd, 2017, 11:47 am

KędzioR_vo wrote:Ale Maniac zdajesz sobie sprawę, że HellLois, który "FAQuje" scenariusze ITS, to jest gość z CB? ;)

Tak, zdałem sobie sprawę, ma stosowny podpis :)
Ale miałem na myśli gościa, który prowadzi ten wątek, czyli "Locksmith", do tej pory nie napisał nic mądrego.
A jak próbowałem wcześniej napisać/wyjaśnić: "Yep, Why not", w sytuacji, kiedy ludzie podają właśnie "Why yes" nie jest przyznasz chyba wystarczającą odpowiedzią. Zorientowali się po prostu dopiero po zobaczeniu różnicy tłumaczeń, co nastąpiło zdaje się w piątek dopiero :)
Więc wracając do tematu to również chciałbym to zweryfikować. Bo jak ktoś zauważył rozpatrywanie "jeden gra tak vs drugi gra inaczej" w trakcie turnieju będzie słabe :)
Maniac

by Mroczyslaw » October 2nd, 2017, 11:49 am

Bez spiny.
Tu chodzi o to, by pewne rulingi powiedziec na glos przed turniejem. Bedzie 60 osob, sedzia i tak bedzie mial wuchte roboty. A prosciej rozstrzygac sytuacje mowiac 'tak, pisalismy o tym w temacie turnieju' niz tlumaczyc od zera.
'Look at you, hacker: a pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine? '

Warcor Poznania - w kwestii gier/wprowadzenia do systemu/spotkań klubowych zapraszam na PW!:D

Mroczyslaw

by Darek_CTR » October 3rd, 2017, 5:46 pm

Disclaimer: nie twierdzę, że poniższe rozwiązania to prawda objawiona i "tak trzeba żyć", ale na potrzeby turnieju trzeba było podjąć jakieś decyzje i jednoznaczne rozwiązania. Oto one:

1. Odnośnie używania d-charges w scenariuszu Looting and sabotaging, kierując się wytycznymi Helloisa, można ich użyć tylko w CC - nie można odpalić zdalnie. Można używać martial arts i wszelkich innych modyfikatorów do walki wręcz.

2. Z synchronizacją najprostsze do sedziowania i opanowania jest przyjąć, że jak ktoś miał synchroniza albo servanta to do końca gry nie może się koordynować.

3. Drzwi otwierają się na koniec rozkazu, co wynika z zasad gry: efekt działań jest aplikowany na końcu.
https://www.facebook.com/infinitychelmza/
Darek_CTR

Has liked: 221 times
Been liked: 153 times

by Hansolo » October 3rd, 2017, 6:56 pm

Chciałbym jeszcze upewnić się co do jednej rzeczy:

Darek_CTR wrote:1. Odnośnie używania d-charges w scenariuszu Looting and sabotaging, kierując się wytycznymi Helloisa, można ich użyć tylko w CC - nie można odpalić zdalnie. Można używać martial arts i wszelkich innych modyfikatorów do walki wręcz.

Czy w związku z tym można za pomocą Martial Arts (np. L2) podbić damage D-Charges? Czy jest na stałe ustawiony na 14 i nie ma zmiłuj?
I would take gameplay over authenticity for a science-fiction board game any day of the week.
Hansolo

Has liked: 5 times
Been liked: 162 times

by Darek_CTR » October 3rd, 2017, 9:38 pm

Hansolo wrote:Chciałbym jeszcze upewnić się co do jednej rzeczy:

Darek_CTR wrote:1. Odnośnie używania d-charges w scenariuszu Looting and sabotaging, kierując się wytycznymi Helloisa, można ich użyć tylko w CC - nie można odpalić zdalnie. Można używać martial arts i wszelkich innych modyfikatorów do walki wręcz.

Czy w związku z tym można za pomocą Martial Arts (np. L2) podbić damage D-Charges? Czy jest na stałe ustawiony na 14 i nie ma zmiłuj?

Ze smutkiem stwierdzam, że nie potrafię na szybko znaleźć niczego, co by w tym przeszkadzało. Ktoś ma jakieś przeciwne sugestie?
Darek_CTR

by Narrator » October 3rd, 2017, 9:52 pm

Niby nic bezpośrednio nie jest zapisane, co by przeszkadzało, ale na logikę raczej wychodzi, że to jest bonus do PH :)
Narrator

Has liked: 147 times
Been liked: 76 times

by Mroczyslaw » October 3rd, 2017, 9:52 pm

Darek_CTR wrote:
3. Drzwi otwierają się na koniec rozkazu, co wynika z zasad gry: efekt działań jest aplikowany na końcu.

Oczywiscie!;D
Ale nie o to jest pytanie xD
Nie wiem czy stosujemy wykladnie Palanki czy inna?

Mroczyslaw

by Pająk » October 3rd, 2017, 9:57 pm

Narrator wrote:Niby nic bezpośrednio nie jest zapisane, co by przeszkadzało, ale na logikę raczej wychodzi, że to jest bonus do PH :)

też tak myślałem, ale w sumie w tabelce jest po prostu Damage, a przy monofilamencie wprost jest napisane, że nie wpływają na niego żadne modyfikatory takie jak MA2. Czyli pośrednio można uznać, że d-charge podlegają modyfikacjom.
:pano: 3272 pkt. 101 modeli
:merc: 387 pkt. 17 modeli
:aleph: 55 pkt. 2 modele
Pająk

Has liked: 78 times
Been liked: 53 times

by Darek_CTR » October 4th, 2017, 7:55 am

Mroczyslaw wrote:
Darek_CTR wrote:

Oczywiscie!;D

Rozwiniesz myśl?
Darek_CTR

by Venator » October 4th, 2017, 8:11 am

Darek_CTR wrote:
Hansolo wrote:Chciałbym jeszcze upewnić się co do jednej rzeczy:

Ze smutkiem stwierdzam, że nie potrafię na szybko znaleźć niczego, co by w tym przeszkadzało. Ktoś ma jakieś przeciwne sugestie?

Imo nie, bo d-charges maja ustaloną wartość obrażeń, w odróżnieniu do innych broni CC które mają w polu DMG wpisane PH.
Czy można dodawać DMG z MAlv2 do broni Monofilnament?? Nie ( chociaż tu akurat jest wyraźnie napisane przy opisie broni)
Venator

Has liked: 0 time
Been liked: 99 times

by Mroczyslaw » October 4th, 2017, 9:27 am

Darek_CTR wrote:
Mroczyslaw wrote:
Darek_CTR wrote:

Oczywiscie!;D

Rozwiniesz myśl?

http://infinitytheforums.com/forum/topi ... link-team/

Jesli Palanka podpisuje sie pod wersja w ktorej stojac przy drzwiach, mozna w JEDNYM rozkazie je otworzyc jednym shortem i przejsc przez nie drugim, to nie widze NAJMNIEJSZEGO problemu by po deklaracji w 1. shorcie otwierania drzwi radosnie AROwac w kolesia ktory te drzwi otwiera... I znow, jesli moge AROwac w kolesia ktory otwieral drzwi w 1. shorcie, to nie widze problemu rowniez by AROwac w kolesia ktory otwiera drzwi w drugim shorcie;)

Chyba ze drzwi otwieraja sie automatycznie i nie ma zupelnie dyskusji?

Generalnie nie chodzi tu o 'prawde', a o jasny ruling, bo w wypadku dwoch roznych pomyslow na otwieranie drzwi, pierwsze ARO moze doproadzic do sporej frustracji i zywiolowej dyskusji przy stole, czego wolalbym uniknac.

Zas to ze efekt dzialan jest aplikowany w sekwencji na koncu nie zmienia faktu, ze caly rozkaz dzieje sie jednoczesnie, sekwencja mowi nam zas o kolejnosci deklaracji/wykonywania rzutow/wyciagania konsekwencji z owych rzutow;) Co nabiera znaczenia dopiero, gdy gra sie w ta gre zgodnie z intencja tworcow, to znaczy nie gra sie na intencje;D

EDYTA: A co do dchargy - przeciez kazda bron ma wpisany swoj DMG w profilu, D charge nie sa tu wyjatkiem;) MA2 to MOD do damagu;) A monofilnament po prostu zabrania dodawania MOD. Zreszta co z MA2 gdy 'bije'w cc pistolem? Co ebdzie MEGA wazne w tym sezonie rowniez, zwazywszy ze hunter party wszedl do oficjalnych misji.
Anyway, idac ta logika, Fatality lvl1 nigdy nie zadziala, bo poniewaz, kazda bron ma podany DMG, a fatality ow DMG modyfikuje;)

Mroczyslaw

by Darek_CTR » October 4th, 2017, 10:11 am

Rozumiem, o co chodzi. Ponownie, disclaimer: nie twierdzę, że to, co napiszę poniżej jest jedynym słusznym rozwiązaniem, ale najprościej i najbardziej czytelnie będzie ustalić: drzwi otwierają się dopiero w "resolution phase", po wszystkich deklaracjach, wszystkich ARO. W ogóle, po wszystkim :-) Tak, powoduje to, ze nie da się w jednym rozkazie otworzyć drzwi i przez nie przejść, ani otworzyć i strzelić, ale uniemożliwi też wpakowanie niemożliwego do skontrowania ARO po otwarciu drzwi.
Darek_CTR

by Mroczyslaw » October 4th, 2017, 10:20 am

Darek_CTR wrote:Rozumiem, o co chodzi. Ponownie, disclaimer: nie twierdzę, że to, co napiszę poniżej jest jedynym słusznym rozwiązaniem, ale najprościej i najbardziej czytelnie będzie ustalić: drzwi otwierają się dopiero w "resolution phase", po wszystkich deklaracjach, wszystkich ARO. W ogóle, po wszystkim :-) Tak, powoduje to, ze nie da się w jednym rozkazie otworzyć drzwi i przez nie przejść, ani otworzyć i strzelić, ale uniemożliwi też wpakowanie niemożliwego do skontrowania ARO po otwarciu drzwi.

Super! O to mi chodzilo! To znaczy nie o ten dokladnie ruling, ale o samo istnienie rulingu, zeby wiedziec jak do drzwi podchodzic xD Dzieki:)

A teraz pytanie dodatkowe - mina jest za drzwiami. Jak rozumiem wybucha po ich otwarciu w tym samym orderze?:D (Bo przeciez jak zrobimy dodge na koncu rozkazu przesuwajac model w pole razenia miny to ja detonujemy?;) )

EDYTA: Cytacik:

N3 Frequently Asked Question Updated: 1.2
Q: When declaring a Dodge in Reactive Turn, the movement of the Dodge ends in the Trigger Area of a Mine. Does this make the Mine activate? Does the declared Dodge Skill avoid the damage of the Mine?
A: Yes, a Mine is activated by an Order or ARO if enemy troops is in its Trigger Area. Following the Order Expenditure Sequence (pag. 31) in the Declaration of AROs it states that if movements are declared the player measures the movement distance and specifies where the trooper would be at the end of its movement path, therefore the Dodge roll would a Face to Face Roll against the trooper that declared the Order and a Normal Roll against the Mine. In the case of failing the Normal Roll or losing the Face to Face Roll, the Dodge movement does not occur, so the Mine does not activate.

Mroczyslaw

by Darek_CTR » October 4th, 2017, 12:36 pm

Chyba masz za dużo wolnego czasu :-)

Nie, jeśli przyjmiemy założenie, że drzwi otwierają się na koniec rozkazu, po wszystkich działaniach, to mina czekająca za drzwiami również nie wybuchnie.
Darek_CTR

by Mroczyslaw » October 4th, 2017, 12:51 pm

Darek_CTR wrote:Chyba masz za dużo wolnego czasu :-)

Nie, jeśli przyjmiemy założenie, że drzwi otwierają się na koniec rozkazu, po wszystkich działaniach, to mina czekająca za drzwiami również nie wybuchnie.

To nie rozumiem. Jesli dodge zaprowadzi nas w mine, to mina wybucha. Na dodge tez rzucamy na samym koncu rozkazu (Resolution) i ruszamy model dokladnie w tym samym momencie co niby otwieraja sie drzwi (effects). Czemu w jednym wypadku mina jest triggerowana, a w drugim nie? (pozniej w sekwencji sa tylko gutsy;) )

Po prostu chce dokladnie wiedziec jak bedzie grany boarding, gdyz bowiem poniwaz, szkoda mi czasu i frustracji na dyskusje z przeciwnikiem, jak moge na luzie dowiedziec sie wszystkiego przed gra;) Inna sprawa ze chcialbym ze moi trenowali wg zasad DMP.

Mroczyslaw

by Freezyone » October 4th, 2017, 6:20 pm

Mroczysław - mina triggeruje się jako ARO.
Skoro tutaj nie ma ARO ludek ze środka pomieszczenia, bo ustalone jest, że otwarcie następuje na koniec koniec resolution, to mina również nie ma na co AROwać, bo nie ma aktywnego modelu w jej strefie/LoFie.
Freezyone

Has liked: 51 times
Been liked: 3 times

by Mroczyslaw » October 4th, 2017, 6:42 pm

Freezyone wrote:Mroczysław - mina triggeruje się jako ARO.
Skoro tutaj nie ma ARO ludek ze środka pomieszczenia, bo ustalone jest, że otwarcie następuje na koniec koniec resolution, to mina również nie ma na co AROwać, bo nie ma aktywnego modelu w jej strefie/LoFie.

JASNE!:D
Ale FAQ dotyczy IDENTYCZNEJ sytuacji - czy jesli model W WYNIKU dodge wejdzie w zasieg zagrozenia miny, to czy mina sie triggeruje? Otoz sie triggeruje:)
Kiedy model zas wchodzi w zasieg miny z dodge? Dokladnie w tym samym miejscu sekwencji rozkazu co otwarcie drzwi;) Bo na samym koncu rozkazu model znajduje sie juz w zasiegu jej razenia;)

Mroczyslaw

by Dark Daturazi » October 4th, 2017, 7:19 pm

Pozwólcie, że w tym miejscu nastąpi przerwa na ogłoszenie parafialne XD

Otóż oficjalnie informuję o sformowaniu drużyny najemników; oddział pod nazwą:

"Team 3City MERCS" - w składzie:

Artur Sarbak - ITS pin A2880 -- PanO
Adrian Niemczyk "Pluton160" ITS pin H3409 --YJ
Darek "Dark Daturazi" ITS pin Y3177 -- Onyx

Przelew własnie poszedł :lol:
Dark Daturazi

Has liked: 3 times
Been liked: 15 times

by Darek_CTR » October 4th, 2017, 10:12 pm

Dobre wieści! Zaktualizuję posta z listą drużyn i wpłat pewnie dopiero w weekend.

Co do tej nieszczęsnej miny: nie, to nie jest identyczna sytuacja. Mina wybucha, kiedy model w jej ZoC coś zrobi. Po otwarciu drzwi na końcu rozkazu nikt już niczego nie robi.
Darek_CTR

by Mroczyslaw » October 4th, 2017, 10:32 pm

Darek_CTR wrote:Dobre wieści! Zaktualizuję posta z listą drużyn i wpłat pewnie dopiero w weekend.

Co do tej nieszczęsnej miny: nie, to nie jest identyczna sytuacja. Mina wybucha, kiedy model w jej ZoC coś zrobi. Po otwarciu drzwi na końcu rozkazu nikt już niczego nie robi.

Ok, zgodzmy sie nie zgadzac:)
Grunt ze jest ruling i wiadomo jak u Was grac tak naprawde :D

Mroczyslaw

by Darek_CTR » October 5th, 2017, 1:06 pm

Ważne info: jeden z graczy musiał zrezygnować z udziału w turnieju i jego drużyna szuka zastępcy:

https://m.facebook.com/events/346699792 ... 3655923780

Gorąco polecam!
Darek_CTR

by Darek_CTR » October 5th, 2017, 8:07 pm

...równie gorąco polecam naszych kolejnych sponsorów:

Piekarnia Tradycja
Image

Micro Art Studio