Łohohohohohohhhooooo! Absurdalność tego tematu powoli wysuwa go ba prowadzenie przed tym o suppresion fire. Czyżby walka o to, kto wymyśli większą bzdurę tak was zmotywowała do wysiłku umysłowego?
Powodzenia i niech zwycięży najbzdurniejszy!
by Darek_CTR » August 3rd, 2015, 1:24 pm
by Narrator » August 3rd, 2015, 1:32 pm
by Darek_CTR » August 3rd, 2015, 1:35 pm
by Godeyes » August 3rd, 2015, 1:38 pm
Alkasyn wrote:Nie zezwoliłbym CI na takie zagranie przeciwko sobie, bo uważam je za oszustwo i nie potrzebuje do tego cytatów z podręcznika.
Alkasyn wrote:Wiele osób uważa też (mylnie), że jestem jakąś wyrocznią w sprawie zasad.
by Ranger » August 3rd, 2015, 1:42 pm
by Alkasyn » August 3rd, 2015, 1:49 pm
Godeyes wrote:Alkasyn wrote:Nie zezwoliłbym CI na takie zagranie przeciwko sobie, bo uważam je za oszustwo i nie potrzebuje do tego cytatów z podręcznika.
Ale nie rozumiem. Czyli zasady w Infinity opieraja sie na tym co ktory gracz UWAZA ? Bo skoro nie podpierasz sie cytatem z podrecznika to znaczy ze mozesz sobie powiedziec co Ci sie tam podoba w danym momencie. Powiedzialbym, ze slaby argument.Alkasyn wrote:Wiele osób uważa też (mylnie), że jestem jakąś wyrocznią w sprawie zasad.
To zapewne dlatego, ze wyrazasz sie w sposob autorytatywny i nie zachecajacy do dyskusji.
by Layla » August 3rd, 2015, 2:25 pm

by Venator » August 3rd, 2015, 2:35 pm
Layla wrote:A tak serio, coś o zasadzie prone pozostaje jeszcze niejasne? Jak dla mnie problem wątku został rozwiązany w momencie, gdy główny adwersarz zorientował się o pominiętej przez niego zasadzie. Chyba nic więcej do dodania nie pozostało.
by Alkasyn » August 3rd, 2015, 3:11 pm
Venator wrote:Layla wrote:A tak serio, coś o zasadzie prone pozostaje jeszcze niejasne? Jak dla mnie problem wątku został rozwiązany w momencie, gdy główny adwersarz zorientował się o pominiętej przez niego zasadzie. Chyba nic więcej do dodania nie pozostało.
Dokładnie takie samo wrażenie odniosłem.