Welcome to Data Sphere!
A little bit of information for this section.
I'm Scorch, and I am responsible for Data Sphere. We have a couple of moderators (green names) and administrators (red names) on this forum. They are ultimately in charge here.

Two members (Pierzasty and Errhile) of our moderator team are native Poles, so be warned!

For this subsection, Alkasyn is the Section Moderator (blue name). He has a direct link with me and is responsible for this sub-section. If you want something send him a PM and we'll see if we can make it work.
We're currently trying to close off this section so that the Polish topics will only show for our Polish members. This to keep the forum clean for non-Polish speakers. If you have trouble accessing this section in the coming days; don't be alarmed, we're probably working on it/testing something out. Everything should be back after a short while. Sorry for the inconvenience.
If we have everything set to our liking, I'll post instruction on how to access this section. We're aiming to make it as easy as possible for all of you.
I hope you enjoy your stay here! We're happy to host this active community on our forum!
Cheers,
Scorch
Thanks a lot to Garran, who translated my message!
Witamy na Data Sphere!
Trochę informacji o tej sekcji.
Jestem Scorch i to ja jestem odpowiedzialny za Data Sphere. Na forum mamy kilku moderatorów (zielone nicki) i administratorów (czerwone nicki). To oni ostatecznie tu rządząProszę szanujcie ich i stosujcie się do ich zaleceń.
Dwóch moderatorów (Pierzasty i Errhile) to Polacy więc uważajcie!Będą wiedzieć kiedy ich obgadujecie.
Moderatorem Działu (niebieski nick) dla tej subsekcji jest Alkasyn. Ma ze mną bezpośredni kontakt i jest odpowiedzialny za subsekcję. Jeżeli macie jakieś życzenia, wyślijcie mu PM i zobaczymy czy uda się to wprowadzić.
Aktualnie staramy się oddzielić subsekcję tak aby polskie tematy pokazywały się tylko dla użytkowników z Polski. Robimy to aby forum było czytelne dla użytkowników nie mówiących po polsku. Jeżeli macie jakieś problemy z dostępem do tej sekcji w nadchodzących dniach nie obawiajcie się, prawdopodobnie pracujemy nad czymś lub coś testujemy. Wszystko powinno wrócić na nogi po krótkiej chwili. Przepraszamy za niedogodność.
Kiedy dogramy już wszystko tak abyśmy byli zadowoleni wstawię instrukcję jak uzyskać dostęp do tej sekcji. Chcemy aby wszystko było dla Was tak łatwe jak to możliwe.
Mam nadzieję, że spodoba wam się tu! Jesteśmy szczęśliwi gościć na naszym forum aktywną społeczność jaką jesteście!
Pozdrawiam,
Scorch
I jeszcze kilka słów ode mnie:
Witam na polskiej sekcji forum Data Sphere. Chcielibyśmy, żeby to forum stało się domem dla wszystkich społeczności Infinity w Polsce, porozrzucanych na swoich różnych, lokalnych forach.
Forum podzielone jest na kilka sekcji, nazwy których powinny być czytelne na pierwszy rzut oka. W tym momencie nadal jesteśmy otwarci na sugestie zmian/dodawania potrzebnych działów/kasowania działów niepotrzebnych.
W miarę wzrastania ruchu na forum, będziemy prawdopodobnie dodawać moderatorów sekcji. Na razie moderatorem naszej sekcji jestem ja.
Forum zostało założone z inicjatywy kilku graczy z różnych ośrodków, jako alternatywa dla forum Wargamera z klilku powodów, nie chciałym tutaj wchodzić w szczegóły. Chcielibyśmy stopniowo przenosić całą dyskusję na Data Sphere, co nie oznacza, że nie doceniamy roli, jaką firma Wargamer odegrała przy promowaniu Infinity w Polsce.
Dzięki uprzejmośći Scibora, nasza sekcja forum dostępna jest także pod domeną: http://www.infinitypoland.eu
- Alkasyn