Z niewiadomych przyczyn po rejestracji i wybraniu grup przynalezności - zresetowało mi ustawienia

by Nazroth » July 24th, 2015, 1:25 pm
by Raeone » August 5th, 2015, 1:03 pm
Raeone wrote:Sonic wrote:Już jest lepiej. Dziś wieczorem napisze jakie hasła na jakich miejscach w google będą
Jako że domenę infinitypoland.eu zorganizowałem w pakiecie z innymi polecam również te stronki do wypromowania:
infinityINpoland.pl
infinityPL.pl
infinitypoland.pl
PLinfinity.pl
Zasadniczo mogę podpiąć je pod przekierowanie na DS jakby co.
by Alkasyn » August 6th, 2015, 8:27 am
by Shivon » August 6th, 2015, 3:54 pm
Alkasyn wrote:Fajnie, dobra robota.
Jesteśmy w tej chwili najaktywniejsyzm forum o Infinity w Polsce
by Alkasyn » August 6th, 2015, 4:05 pm
Shivon wrote:Alkasyn wrote:Fajnie, dobra robota.
Jesteśmy w tej chwili najaktywniejsyzm forum o Infinity w Polsce
Mimo tego, iż całe forum per se polskie nie jest...
by Shivon » August 6th, 2015, 4:08 pm
Alkasyn wrote:Nieważne jak to liczysz, nie ma w Polsce drugiego tak ważnego miejsca dla Infinity w Polsce
Fajnie, bo dzięki temu udało się zaktywizować wiele środowisk, któe wcześniej nie miały o sobie pojęcia
by Alkasyn » August 23rd, 2015, 9:46 am
by Raeone » May 6th, 2016, 11:42 am
by deVito » May 6th, 2016, 1:02 pm
by postapokaliptyk » May 6th, 2016, 1:36 pm
by Pierzasty » May 6th, 2016, 2:14 pm
Nie bardzo. Teoretycznie można próbować iść w drony z total reaction, snajperów z MSV2, TO Camo lub w linku, snajperskie roboty z reakcją wspomaganą przez hakerów (myślę tu o Imperial Service lub ogólnym Yu Jingu w ten deseń) ale to są tylko narzędzia, kluczowe sprawy dzieją się na poziomie taktyki i raz że każda obrona jest do rozebrania (granaty dymne, white noise, ostrzał paraboliczny z granatników, wykorzystanie przeszkód terenowych do hakowania dron przez ściany lub doboru celów tak żeby bezpiecznie koncentrować własną siłę ognia na małym odcinku obrony przeciwnika), a dwa że misje wymagają inicjatywy - co z tego że ocalisz większość armii, jak przeciwnik skupi się na celach misji (włączaniu konsol, zajmowaniu terenu) i ostatecznie wygra na dużych punktach, omijając sporą część Twojej linii obronnej? Tu trzeba agresywnie. Super jest mieć dobrą obronę/kontrolę stołu, ale nie można na tym poprzestać.deVito wrote:czy jest w Infinity armia wyraźnie defensywna? Co prawda jest w nacie dość dużo materiałów o wyborze strony, ale albo dotyczą fluffu, albo informują, że "tutaj jest dużo takiej/czy innej piechoty".
by Errhile » May 6th, 2016, 2:30 pm
by KędzioR_vo » May 6th, 2016, 2:43 pm
by Narrator » May 6th, 2016, 6:57 pm
deVito wrote:Jednak nie jestem przekonany do frakcji z tego pudełka i stąd moje pytanie: czy jest w Infinity
armia wyraźnie defensywna?
Nie jestem w stanie przełożyć tego sobie na styl grania.
by Raeone » May 6th, 2016, 7:23 pm
postapokaliptyk wrote:z ciekawości - ile zapłaciłeś (nie, żebym planował Ci się dołożyć)
by deVito » May 9th, 2016, 1:21 pm
Errhile wrote:Standardowa taktyka krasnoludów w WFB w czasach za mojej pamięci z tym systemem - "krasnoludzkie wzgórze" obstawione artylerią i i strzelcami oraz osłanijącymi to wszystko blokami nieruchawej, ale trudnej do wybicia piechoty i taktyka "no dalej, draniu, podejdź i zrób mi radochę"
by Raeone » May 15th, 2016, 9:19 am
by Blueshirtman » August 12th, 2016, 7:18 pm
by Alkasyn » August 12th, 2016, 9:05 pm
Blueshirtman wrote:Dzieńdbry wszystkim. Właśnie wróciłem do kraja, i naszej pięknej stolicy. I mam pytanko na wyjeździe grałem trochę w wietrznym mieście, a o polskim infinity nie wiem nic , poza legendarnym kurva comp. Gdzie się gra w Wawie ? Jakie point range ? jak popularne są tematyczne scenariusze i multi player gry etc?
Za jakie koliwek info byłbym mucho wdzięczny.
by Blueshirtman » August 13th, 2016, 10:56 am
by Alkasyn » August 13th, 2016, 6:45 pm
Blueshirtman wrote:Dzięki, nawiedzę pewnie wargamer'a. Plus będzie trzeba nauczyć się 2 nowych edycji.
by Pierzasty » August 14th, 2016, 4:07 pm
by Alkasyn » September 22nd, 2016, 11:23 am
by Alkasyn » September 29th, 2016, 10:42 am
pogodyn wrote:Witam kolegów
Wróciłem do grania po dłuższej przerwie . Chwilowo lokalnie , ale mam nadzieję gdzieś jeszcze zawitać .
pozdrawiam
pogodyn.
by Mroczyslaw » October 24th, 2016, 6:12 pm
by Raeone » October 24th, 2016, 7:43 pm
by Mroczyslaw » October 24th, 2016, 9:49 pm