• Blog
  • Board index
  • FAQ
  • Register
  • Login
Board indexRegional ForumsEuropePoland
  • Search
  • Print view

Witamy na nowym forum - dyskusja przy i po przenosinach

Place for the Polish communities! Welcome!

Moderators: Alkasyn, SamboR

Post a reply
251 posts • Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Re: Witamy na nowym forum - dyskusja przy i po przenosinach

by Raeone » June 24th, 2015, 2:34 pm

Czy mamy opcję aby dział Hyde Park aka Różności ukryć z zewnątrz?
Zasadniczo będzie to miejsce wszelakich flamewarsów i hejtingu okraszone rzeczami niekoniecznie związanymi z ItG więc przyjmnie byłoby odrobinę tamtejszą aktywność ukryć dla niezalogowanych gości.
PanO (NCA,ASA) Aleph (Falanga,V) Tohaa
Raeone

Has liked: 2 times
Been liked: 71 times

by Shivon » June 26th, 2015, 8:20 pm

Czołem, tu aspergerowiec z Lęborka, PL bez praktycznie niczego związanego z Infą wita się ze wszystkimi! :D
Also known as ManganMan in official InfinityTheForums.

TO-DO: InfiNity activity in selected Polish Cities: Grudziądz, Bydgoszcz, Toruń, Zamość, Gdańsk, Łódź, Poznań, Szczecin.
Shivon

Has liked: 9 times
Been liked: 0 time
  • Website

by Alkasyn » June 26th, 2015, 8:42 pm

Shivon wrote:Czołem, tu aspergerowiec z Lęborka, PL bez praktycznie niczego związanego z Infą wita się ze wszystkimi! :D

Hej, fajnie ze udalo Ci sie do nas wpasc :)
Warcor for Warsaw, Data Sphere Blogger
Interested in Global Infinity Locales? - Check out my Blog
Alkasyn

Has liked: 1 time
Been liked: 214 times

by Shivon » June 26th, 2015, 9:44 pm

Alkasyn wrote:Hej, fajnie ze udalo Ci sie do nas wpasc :)

Dzięki wielkie, tyle że (prócz ściągnięcia podręczników) nie wiem, od czego zacząć... :/

W spoilerze się co nieco o sobie rozpisałem, bo jakoś nie znalazłem tematu do przywitań.
Co prawda mam parę ekip na oku (w głównej mierze :aleph: , ale jeszcze na drugim miejscu mam :pano: bądź :yujing:, potem :haqq: bądź :tohaa:, dalej :ca: i być może :nomad:...), ale brak kasy poważnie mi utrudnia sprawę (ehh, bezrobocie ciężka sprawa, wystarczy że na boku usiłuję dorobić z parę zeta - niczym nielegalnym nie handluję jakby co ;)), zwłaszcza że czasem grywam także w BattleTecha (gdzie aktualnie mam pudło i do samego BT [5 figsów], jak i do AeroTecha [żetony], oba z ENCORE) poprzez program znany jako MegaMek, oraz w Full Thrusta (do niego tak jak w przypadku Infy nie mam nic prócz knig z zasadami oraz modami z innych universów). W FT grałem z kumplem poprzez FTJava, ale centralny serwer padł, więc jest kicha :x

Moim ulubionym teatrem działań są:

Pod względem czasu / światów alternatywnych: Sci-Fi, SteamPunk bądź DieselPunk. Szczerze nie cierpię Fantasy :x
Pod względem terenu działań: Kosmos, morza i oceany, atmosfera. Średnio mi się działa na terenie naziemnym, w tym miejskim.

Co mnie przekonywuje do Infy?
- Świetne modele w stylu mangi (PS: moja ksywa na oficjalnym forum "ManganMan" nie pochodzi od mangi, tylko od manganu :P)
- Darmowe zasady
- Skirmish (tak jak komputerowy XCOM)

Co mnie odpycha od Infy?
- Figurki prosto od sprzedawcy bądź Corvus Belli są podobno bardzo drogie
- Są pogłoski że brakuje balansu (tzn. power unity są Uber, reszta to tylko widownia, nie wiem czy ta wada została zlikwidowana)

Cóż, świetnie znam się na kompach, i to dlatego postanowiłem :aleph: wziąć jako pierwszą armię :P

Zapomniałem jeszcze wspomnieć: Gdybym mógł grać z Wami, to zapewne najłatwiej miałbym w Trójmieście i Łodzi (choć do Łodzi mam z 375 km, ale ważne że bezpośrednią komunikację mam! :D). Trudniej (ale możliwe, jak ktoś mógłby mnie powieźć, z Torunia bądź z TriCity prędzej) miałbym w Chełmży (jak kojarzę to miasteczko koło DK 91, z dojazdem z DW 551 (Bydgoszcz, Trójmiasto) i DW 589 (Toruń), mam fotograficzną pamięć do naszych polskich tras :mrgreen:), Wawie (przyznam się: nie cierpię tego miasta, ale to wolałbym przedyskutować gdzie indziej). Niemożliwe dla mnie byłoby Katowice, i inne nieznane mi miejscówki, chyba że są dość blisko, jak TriCity.

TO-DO: InfiNity activity in selected Polish Cities: Grudziądz, Bydgoszcz, Toruń, Zamość, Gdańsk, Łódź, Poznań, Szczecin.
Shivon

• Website

by costi » June 27th, 2015, 9:13 am

Co mnie odpycha od Infy?
- Figurki prosto od sprzedawcy bądź Corvus Belli są podobno bardzo drogie
- Są pogłoski że brakuje balansu (tzn. power unity są Uber, reszta to tylko widownia, nie wiem czy ta wada została zlikwidowana)

Ad.1 - wejdź sobie na stronę Wargamera czy Mgły i przejrzyj ofertę. "Bardzo drogie" to pojęcie względne, jak dla mnie modele do Infy są tanie.
Ad. 2 - Nie została zlikwidowana, bo jej nigdy nie było. Taką plotkę rozsiewali (rozsiewają?) ludzie, zazwyczaj z doświadczeniami z WH40k, którzy przeczytali tylko "w grze są duże roboty" i "można aktywować ten sam model wielokrotnie w ciągu tury" i dośpiewali sobie resztę, nie grając ani razu. Jasne, w każdej frakcji znajdą się jednostki lepsze i gorsze, ale wyraźnych przegięć raczej nie ma. Poza tym Infinity ma tę zaletę, że nawet największy koks może zostać wyłączony z akcji przez ziutka za 10 punktów ;)
costi

Been liked: 60 times

by Errhile » June 27th, 2015, 4:03 pm

Balans - wszystko da się załatwić z każdej typowej broni. Podstawowy karabin piechoty ma dość siły ognia, żeby (przy odrobinie szczęścia) ukatrupić dowolny model w grze.
Przy kosmicznym szczęściu można to zrobić z pistoletu. Albo nożem.

Oczywiście znacznie mniej szczęścia wymaga ukatrupienie np. TAGa przy użyciu broni typowo przeciwpancernej, np. wyrzutni rakiet albo działka automatycznego.

Costi ma rację - o braku balansu może mówić tylko ktoś, kto nie grał w Infinity wystarczająco długo by poznać podstawy taktyki: rozstawienie, blokowanie podejść i kontrowanie ruchów przeciwnika.

Czy modele są drogie?
No, nie są tanie. To metal.

Z drugiej strony jak porównasz to do 40k - box 5 pastikowych modeli do 40k (Marines) to 110-120zł (Rebel).
Box 6 modeli do Infinity (starter) to ok. 130zł (też Rebel). Cena model-za-model wcale więc nie urywa głowy w porównaniu z Młotkiem.

Natomiast ważna sprawa to potrzebna ilość modeli. Jasne, z czasem zechcesz mieć wszystkie jednostki dostępne w danej frakcji, do pełnej Dostępności albo i więcej (bo różne warianty wyposażenia), ale do grania na początek (jedna grupa bojowa, maks. 10 modeli) zwykle spokojnie wystarczy starter plus box oddziału lub parę blisterków. Na blogu DataSphere masz serię artykułów "jak zacząć z...", każdy z kilkoma przykładowymi listami stworzonymi właśnie dla początkujących, i z takim doborem modeli, żeby nie urwało portfela :)

Jeżeli się wahasz - myślę że dobrze będzie skontaktować się z chłopakami z Trójmiasta czy też Łodzi, i wpaść kiedyś pograć pożyczonymi modelami z kimś, kto Ci pokaże podstawy... i niuanse :P Bo opinie opiniami (opinia, jak wiadomo, jest jak zadek - każdy ma swoje), a najlepiej wyrobić sobie własną opinię :D
They say there will be Heaven and the Fount of Kausar,
That there, there will be pure wine and honey and sugar
Fill up the wine cup and place it in my hand
(For) ready cash is better than a thousand credits.

- Rubayyat of Omar Khayyam, but it is a shoddy translation :(
Errhile

Has liked: 1795 times
Been liked: 412 times

by Ranger » June 27th, 2015, 9:02 pm

Shivon - jeśli chcesz poznać grę, to zajrzyj na jakieś granie do Trójmiasta :) Dzisiaj rozegraliśmy turniej lokalny w 16 osób, trzeci raz bijąc rekord frekwencji w tym półroczu. Można zatem powiedzieć, że jest nas tu kilku ;) W Gdańsku grywamy w sklepie Orc & Goblin, zlokalizowanym we Wrzeszczu. Na ten moment w każdy czwartek, natomiast raz w miesiącu (na dziś: ostatnia sobota miesiąca) odbywa się turniej w ustalonym formacie.

Jeśli nie wiesz od czego zacząć, to zacznij od rozegrania partyjki demo :) A co do samego grania i wydatków. Często dobrym wyborem na początek zabawy jest starter (6 modeli), czyli mniej więcej 130-140 złotych. Do tego wypadałoby dokupić ze dwa, trzy blisterki, coś koło stówy, niniejszym dobijając do 200 punktów i 9 modeli. Gdy ograsz się takim zestawem, sam stwierdzisz, jaką taktykę chcesz obrać i czego brakuje Ci w ekipie. Pod tym kątem planujesz kolejne zakupy, raczej w stronę 300 punktów. Warto zadbać nie tylko o ciężki sprzęt typu snajperki czy HMG, ale też jakichś specjalistów: lekarzy, inżynierów itp.

Zapraszam na mojego bloga, do którego namiar znajdziesz w podpisie. Są tu opisane wszystkie startery do gry, a także prawie wszystkie armie sektorowe i dwie ogólne. Do tego namiary na zasady, żetony i podobne :)
Image
Ranger

Has liked: 38 times
Been liked: 76 times
  • Website

by Shivon » June 28th, 2015, 11:49 pm

Dzięki wielkie za wszelkie namiary, choć będę jeszcze zbierał pieniądze na minimum dwie floty do Full Thrust i parę lanc mechów do BattleTech :D
Jak odwiedzę TriCity... Będę musiał obczaić miejscówki gdzie gracie, bo w Łodzi akurat gram w Stagrafie (tam grają właśnie w Młotka 40K i Infę, ale także w Full Thrust i BattleTech'a).

Co do Młotka: Cóż, zagrałem raz i... zraziło mnie do tej gry to, że jeden koleś z młotkiem spokojnie skasował mi czołg w jednej turze :evil:

Shivon

• Website

by Errhile » June 29th, 2015, 5:40 am

To uprzedzam - w Infie w ostatniej grze załatwiłem pełnokrwistego TAGa (Dragao), czyli najbliższe czołgowi, co w Infinity występuje, przy użyciu strzelby w łapkach jednego kolesia.

Owszem, kolesiowi kibicowała reszta drużyny (link Wildcatów, 4 modele, bo piąty - wyrzutnia - oberwał od snajpera turę wcześniej). Owszem, TAG nie mógł zasadniczo ani pisnąć, bo wspomniany Wildcat rozstawił mu pod bokiem repeater , dzięki czemu haker zwiesił maszynie system i można było ładować ze strzelby bezkarnie. Owszem, ani hakowanie, ani rozstrzeliwanie nie przyniosło żądanego rezultatu przy pierwszej próbie.

...a potem skończyła się moja tura, przyszli koledzy tego Dragao i wytłukli mnie praktycznie od nogi :P

Ale w ostatecznym rozrachunku, dużą pancerną bestię załatwił jeden koleś ze strzelbą.

Errhile

by Shivon » June 29th, 2015, 9:03 am

Errhile wrote:To uprzedzam - w Infie w ostatniej grze załatwiłem pełnokrwistego TAGa (Dragao), czyli najbliższe czołgowi, co w Infinity występuje, przy użyciu strzelby w łapkach jednego kolesia.

Owszem, kolesiowi kibicowała reszta drużyny (link Wildcatów, 4 modele, bo piąty - wyrzutnia - oberwał od snajpera turę wcześniej). Owszem, TAG nie mógł zasadniczo ani pisnąć, bo wspomniany Wildcat rozstawił mu pod bokiem repeater , dzięki czemu haker zwiesił maszynie system i można było ładować ze strzelby bezkarnie. Owszem, ani hakowanie, ani rozstrzeliwanie nie przyniosło żądanego rezultatu przy pierwszej próbie.

...a potem skończyła się moja tura, przyszli koledzy tego Dragao i wytłukli mnie praktycznie od nogi :P

Ale w ostatecznym rozrachunku, dużą pancerną bestię załatwił jeden koleś ze strzelbą.

Pomimo tego, że slang w Infie jest bardziej rozbudowany niż w EVE Online :P to jestem w stanie zrozumieć, że TAG to tutejszy Battle Armor.
Ale i tak ta twoja jazda z kolesiem ze strzelbą jest dużo bardziej logiczna od samotnej szarży gościa z młotkiem, który sam skasował czołg :P

Shivon

• Website

by Silverhand » June 29th, 2015, 9:36 am

Klasyfikacja jednostek jest zasadniczo taka:

LI - lekka piechota - zawodowi kibice ;)
MI - średnia piechota - często specjaliści różnego rodzaju, wolniejsi niż LI
HI - ciężka piechota - ci kolesie biegają w egzoszkieletach, są silniejsi, celniejsi itp. i occzywiście kosztują swoje
SK - skirmisherzy - zazwyczaj lekkie jednostki z opcją wystawienia się poza strefą wystawienia i w camo (ukryci)
WB - warband - znowu lekka jednostka - szczerze mówiąc nie wiem czym się od LI różni

REM - remotes - mniejsze roboty wszelkiej maści
TAG - tactical armoured gear - duże roboty-koksy, są albo pilotowane zdalnie albo przez pilota siedzącego w środku
Silverhand

Has liked: 8 times
Been liked: 8 times

by Errhile » June 29th, 2015, 9:44 am

Aj, myślałem, że jesteś po lekturze podręczników, i slang masz opanowany.
Przepraszam.

TAG (Tactical Armored Gear) to krocząca maszyna bojowa, w większości przypadków ze dwa razy wyższa od człowieka i humanoidalna. Część ma pilotów wewnątrz, inne są kierowane zdalnie.
Nie wiem, co nazywasz "Battle Armor" - tym bardziej, że w Infinity praktycznie każda armia ma dostęp do jednostek cięzkiej piechoty w pancerzach wspomaganych, które też potrafią nieźle namieszać (i też są podatne na brudne sztuczki hakerów... chyba, że akuarat móiwmy o Ariadnie, ich zbroje są na tyle staroświeckie, że nie ma co w nich hakować).

Strzeby w Infinity (poza najmniejszą, "lekką strzelbą", a ja tutaj użyłem średniej, "strzelby abordażowej") mogą poza "śrutem" generującym wzornik strzelać także amunicją przeciwpancerną (APFSDS?), która efektywnie obniża Pancerz celu o połowę. Strzelby są też bardzo celne na minimalnych odległościach, a w tym przypadku miałem możliwość podejść do TAGa pod osłoną terenu.

Repeater to przenośny transmiter, przez któy mogą działać hakerzy znajdujacy się w innej częsci stołu. Są tego różne rodzaje (wbudowane w ekwipunek żołnierza lub w dronę, rozstawiane ręcznie jak mina albo wystrzeliwane ze specjalnej wyrzutni, a nawet samobieżne).

"Kibicująca" drużyna - w cześci armii niektóre jednostki moga formować drużyny. Daje to całą listę premii, w tym premię do szybkostrzelności, która w tym wypadku została zastosowana by dodać modelowi ze strzelbą jeszcze jeden wystrzał w akcji.

Errhile

by postapokaliptyk » June 29th, 2015, 10:03 am

Silverhand wrote:Klasyfikacja jednostek jest zasadniczo taka:

LI - lekka piechota - zawodowi kibice ;)
WB - warband - znowu lekka jednostka - szczerze mówiąc nie wiem czym się od LI różni

LI tym się różni od WB czym kibic od kibola ;)
postapokaliptyk

Has liked: 228 times
Been liked: 48 times

by Shivon » June 29th, 2015, 2:11 pm

Errhile wrote:Aj, myślałem, że jesteś po lekturze podręczników, i slang masz opanowany.
Przepraszam.

Nie ma kłopotu, nadal wertuję "ENG_Rules.pdf" i jak dotąd pudło, aczkolwiek w pliku "Unofficial Infinity re-edit with bookmarks v2.2b.pdf" też znalazłem klasyfikację o której mówicie ;)

Errhile wrote:TAG (Tactical Armored Gear) to krocząca maszyna bojowa, w większości przypadków ze dwa razy wyższa od człowieka i humanoidalna. Część ma pilotów wewnątrz, inne są kierowane zdalnie.
Nie wiem, co nazywasz "Battle Armor" - tym bardziej, że w Infinity praktycznie każda armia ma dostęp do jednostek cięzkiej piechoty w pancerzach wspomaganych, które też potrafią nieźle namieszać (i też są podatne na brudne sztuczki hakerów... chyba, że akuarat móiwmy o Ariadnie, ich zbroje są na tyle staroświeckie, że nie ma co w nich hakować).

Jako "Battle Armor" miałem na myśli właśnie zbroję wspomaganą, we wnętrzu której przebywa operator vel pilot, ale w każdym razie dzięki za sprostowanie.

Errhile wrote:Strzeby w Infinity (poza najmniejszą, "lekką strzelbą", a ja tutaj użyłem średniej, "strzelby abordażowej") mogą poza "śrutem" generującym wzornik strzelać także amunicją przeciwpancerną (APFSDS?), która efektywnie obniża Pancerz celu o połowę. Strzelby są też bardzo celne na minimalnych odległościach, a w tym przypadku miałem możliwość podejść do TAGa pod osłoną terenu.

Repeater to przenośny transmiter, przez któy mogą działać hakerzy znajdujacy się w innej częsci stołu. Są tego różne rodzaje (wbudowane w ekwipunek żołnierza lub w dronę, rozstawiane ręcznie jak mina albo wystrzeliwane ze specjalnej wyrzutni, a nawet samobieżne).

"Kibicująca" drużyna - w cześci armii niektóre jednostki moga formować drużyny. Daje to całą listę premii, w tym premię do szybkostrzelności, która w tym wypadku została zastosowana by dodać modelowi ze strzelbą jeszcze jeden wystrzał w akcji.

Całe szczęście że w oficjalnych zasadach jest lista broni, choć tam nie mogę nic znaleźć odnośnie Combi Rifle.
A co do repeatera: Coś tak myślałem ;) ;P - dzięki temu, że jestem aspergerowcem, mój umysł ma inną architekturę, jak w procesorach komputerowych CPU (skojarzcie tak: normalni ludzie mają x86, a aspergerowcy: ARM, obie architektury są w stanie działać tak jak należy, ale programów pod jedną architekturę nie da rady uruchomić pod tą drugą) :ubergeek: :mrgreen:

Poza tym: zrobiłem konto do ITS, tyle że nie wiem, czy strzeliłem byka pisząc pod Name swoje imię i nazwisko :|

Jeszcze mam pytanie do Warconów (opiekunów Infy) i Rangera: Czy mogę dostać pozwolenie na użycie danych (pinów) z map, jakie używacie do oznaczenia ośrodków gier w Infę w Polsce? Sam chcę zrobić ogólną mapę, a do tego potrzebuję mieć właśnie namiary na te ośrodki.

Shivon

• Website

by Errhile » June 29th, 2015, 4:44 pm

Combi Rifle to podstawowa broń piechoty we wszystkich frakcjach, które są jako-tako zaawansowane technologicznie. Od zwykłego Rifle różni się tym, że ma premię od trafienia (+3 do ataku) na zasięgu od 0 do 8 cali (Rifle ma tam 0).

Nie pamiętam, czy w 3. edycji Combi są szczególnie wrażliwe na działanie efektu EMP (w 2. edycji można je było zepsuć w ten sposób... co nie miało praktycznego znaczenia, bo borni EMP było mało. Ale konwencjonalny Rifle był na takie sztuczki odporny).

Pamiętaj proszę, że "Re-edit 2.2." to fanowski materiał do 2. edycji. Czyli o ile w ogólnych założeniach gra wygląda podobnie, to mnóstwo zasad uległo zmianie!

Errhile

by costi » June 29th, 2015, 7:51 pm

W 3. edycji na EM jest wrażliwy tylko Comms Equipment. Oprócz tego EM powoduje stan Isolated oraz unieruchomienie HI, REM i TAG.
costi

Been liked: 60 times

by Errhile » June 29th, 2015, 8:43 pm

Z jednej strony trochę mi brakuje tego smaczku, z drugiej w pełni rozumiem przyczyny tej zmiany w zasadach...

Errhile

by Pierzasty » July 2nd, 2015, 10:23 pm

Errhile wrote:co nie miało praktycznego znaczenia, bo borni EMP było mało.

Okrutniku, jeszcze nie przebolałem nerfa plazmówek :(
Pierzasty

Has liked: 0 time
Been liked: 220 times

by daniello_s » July 11th, 2015, 11:14 am

Witam, witam i o zdrowie pytam :mrgreen:

Parę słów o mnie:
imię: Daniel
nick: daniello_s
miejscówka: Irlandia, okolice Dublina
background: obecnie głównie gram w Malifaux, rzadko we Flames of War, a teraz mam zamiar zacząć grać w Infinity

Ponieważ jestem niczym dziewica jeżeli chodzi o Infinity, więc spodizewajcie się multum pytań z mojej strony i prosze o tonę cierpliwości wobec mojej osoby ;)

pozdro
daniello_s
daniello_s

Been liked: 1 time

by Pierzasty » July 11th, 2015, 11:27 am

O hej, ja Cię kojarzę z forum MFX na GV, jednak uległeś presji otoczenia... dobrze, dobrze :twisted:
Pierzasty

Been liked: 220 times

by beszcza » July 15th, 2015, 5:08 pm

Witam
Głównie gram w warhammer fanasty battle jednakże po wprowadzeniu Age of Sigmar to figurki do battla chyba pójdą na dłuższą chwilę w odstawkę... W każdym bądź razie spodobał mi się Infinity i frakcja Aleph. Zakupy dokonane :) czekam na pierwsze bitwy i modele ;)
beszcza

Been liked: 2 times

by Alkasyn » July 15th, 2015, 5:20 pm

Witamy. Skad jestes?
Warcor for Warsaw, Data Sphere Blogger
Interested in Global Infinity Locales? - Check out my Blog
Alkasyn

Been liked: 214 times

by beszcza » July 15th, 2015, 5:23 pm

Stolica, czyli Chełmża;)
beszcza

by Łysy » July 15th, 2015, 9:46 pm

My apprentice :twisted:
Image
Łysy

Been liked: 32 times

by beszcza » July 15th, 2015, 10:22 pm

:twisted:
beszcza

by Shivon » July 16th, 2015, 12:12 am

beszcza wrote:Witam
Głównie gram w warhammer fanasty battle jednakże po wprowadzeniu Age of Sigmar to figurki do battla chyba pójdą na dłuższą chwilę w odstawkę... W każdym bądź razie spodobał mi się Infinity i frakcja Aleph. Zakupy dokonane :) czekam na pierwsze bitwy i modele ;)

Może jednak zmienię sobie armię startową z Aleph, bo widzę że polski mainstream się zaczyna gromadzić wokół AI ;)

Aha: I ja chciałbym cię przywitać - niepraktykujący (na razie) i bez niczego ;)

Shivon

• Website

by MetalSlave » July 17th, 2015, 2:57 pm

A mnie tak jakoś ostatnio Alephu brakuje na turniejach. Oczywiście w wersji podstawowej, bo na falangę to z kolei trafiam dosyć często, ale i tak rzadziej niż na Corregidor.
Ortografia? A co to ?

Painting in progress - 23/139- 16%- :sigh:
estimated finish time: 08.2018. - :suicide:
MetalSlave

Has liked: 41 times
Been liked: 79 times

by Darek_CTR » July 17th, 2015, 3:21 pm

Turnieje to teraz przede wszystkim Korrehidor, Ariadna i NeoTerra. Najmniej widuję Combined Army, ogólnego Alefu i generalnie ogólnych armij.
https://www.facebook.com/infinitychelmza/
Darek_CTR

Has liked: 221 times
Been liked: 153 times

by Nazroth » July 23rd, 2015, 11:27 pm

Chłopaki - gdzie szukać informacji o lokalnych turniejach w PL?
My goal is to 'live by the brush' as a passionate hobbyist and a Brush for hire.
Contact me at:
www: http://scarhandpainting.com
Facebook: https://www.facebook.com/scarhandpainting
Nazroth

Has liked: 206 times
Been liked: 206 times
  • Website

by Darek_CTR » July 24th, 2015, 6:09 am

viewforum.php?f=88
https://www.facebook.com/infinitychelmza/
Darek_CTR